tisdag 12 januari 2010

Tapet i vardagsrummet och mys i sovrummet!

Det är svårt att beskriva hur jag längtat efter att denna tapet skulle komma upp på väggen. Jag har gått och trånat efter den i färgaffären långt innan jag köpte den. NU är den uppe!
Det är svårt att se på bilden, tyvärr var det lite för mörkt i rummet men snart drar vi upp stora kameran och tar fina närbilder! Tapeten är Midbec's djurhuds-kollektion Serengeti.
10 av 10 får den. Lätt.


I sovrummet råder compact living i dess rätta mening. Vi kör sovrum, barnrum, lekrum, datorrum, tv-rum, förråd, walk in closet och lite halvt matrum på en och samma gång. På 25 kvm. Eller vad det kan vara.
Den nymålade förvaringspallen får vikariera som sängbord och ett nytt laptopbord känns mycket praktiskt när sängen agerar skrivbordsstol.
Men lite mysigt har vi lyckats få det trots alls!











Mysigt tycker lillpysen också, som lyckats få en och annan måltid på BK när köket har känts alldeles för dammigt, jag alldeles för trött, klockan alldeles för mycket och resorna till ikea och stans alla färgaffärer alldeles för långa. Då har BK varit alldeles för nära och gissa vem som varit mest nöjd över det!?


Inga kommentarer: