lördag 2 januari 2010

Gott Nytt!

Gott Nytt År och Gott Nytt Hem! Ja, snart i alla fall.
Vi har flyttat hem! Just nu bor vi i "ett rum och kök", nja ett halvt kök... men hoppas på att återfå alla våra kvadratmeter inom 1,5 månad.

Det stora sovrummet har äntligen fått garderoben på plats. Vi var uppe till ca halvt tre igår natt och skruvade och svor. Vi är fullt överens om att aldrig mer skruva upp Pax-garderober, jag som ändå brukar gilla att skruva upp ikeamöbler. Nä, detta var inget för mig!
Potentiella dödsolyckor blandade med mindre allvarliga skärsår och en uppsjö av totalt barnförbjudna ord, samt två avslagna bitar av garderoben (på baksidan som tur var) räcker för att jag ska tappa humöret. Men UPP kom den i alla fall, mot alla odds...

Trots att slit var det otroligt skönt att packa upp väskorna och påsarna fyllda med våra tillhörigheter som varit det enda vi haft tillgång till de senaste 6 veckorna.

Ett par mindre justeringar återstår men monteringen är över och vi har nu börjat fylla upp garderoben, det lär inte dröja innan den är full ;p

Badrummet får vi inte glömma! Elektrikern har avslutat sitt arbete och nu funkar alla lampor, dimmers och uttag. Yes, we have light! Det återstår fortfarande målning av tak samt ett skåp och lite annat smått men vi har nu ett fullt fungerande badrum.

1 kommentar:

Sandra sa...

Riktigt snyggt blir det!!